Portofoliu - Machiajul de seara - VIDEO

Pentru a obtine un machiaj de seara spectaculos, puteti apela cu incredere la sfaturile specialistilor nostri, care vor alege cea mai buna varianta, in functie de fizionomia voastra, de culorile ochilor si parului si de tinuta pe care o veti purta.

Vezi si comanda de aici produse profesionale pentru machiaj.

Pentru realizarea unui make-up in tendinte, se vor folosi produse profesionale marca Malu Wilz, intr-o paleta larga de culori. Puteti stabili de la inceput, impreuna cu make-up artistul nostru, ce varianta de machiaj doriti sa aveti, iar aceasta va fi realizata in cele mai mici amanunte.

Pentru ca noi folosim produse profesionale, puteti fi sigura ca machiajul se va mentine in conditii bune o lunga perioada de timp si nu veti avea surprize neplacute, indiferent daca este iarna sau vara.

Puteti apela la noi si pentru machiaje de zi, pentru diferite ocazii (petreceri, cocktail-uri, aniversari etc.) si pentru evenimente deosebite, in care doriti sa aveti un look de milioane. Pentru ziua nuntii, va putem face un machiaj cu care va veti impresiona cu siguranta invitatii si va veti simti ca o adevarata regina a serii.Foto & Video realizat de studio HDFX: www.hdfx.ro; www.showstyle.ro


Machiajul de seara - VIDEO
Machiajul de seara - VIDEO
Machiajul de seara - VIDEO
Machiajul de seara - VIDEO
Machiajul de seara - VIDEO
Machiajul de seara - VIDEO

Promotii

Vezi toate promotiile

Reduceri & Oferte

Lasa-ne emailul tau si te anuntam cand avem reduceri, promotii sau oferte

Trimite

Contact

Adresa noastra:

Calea 13 Septembrie nr. 133, Bl. T2B
Scara 2, Parter, Ap. 40
Interfon: 40, Sector 5
Bucuresti, Romania

Program:

Luni: 14-20
Marti-Vineri: 10-20
Sambata: 10-16

E-mail:

office@ambra-salon.ro

Parteneri:

Cosmetice Profesionale Esteto.ro

Produse cosmetice profesionale online pe Esteto.ro: