Extensii de Gene False Fir Cu Fir - pret promotional

extensii de gene false fir cu fir 2.jpg Pentru gene frumoase, bogate si curbate va recomandam extensiile de gene false fir cu fir la preturi promotionale.

PRETURI PROMOTIONALE AMBRA SALON:
-EXTENSII GENE FIR CU FIR SIMPLE: 200 Lei (pret vechi:250 Lei).
-EXTENSII GENE FIR CU FIR 2D: 275 Lei (pret vechi:350 Lei).
-EXTENSII GENE FIR CU FIR 3D: 350 Lei (pret vechi:450 Lei).

Extensiile de gene false fir cu fir reprezinta un nou serviciu revoluționar care va extinde si imita perfect genele tale naturale, și va atrage atenția asupra ochilor datorita efectului 4 in 1: alungirea genelor, cresterea in volum (se aplica 180-220 de gene pe fiecare ochi), remodelarea si efectul de lifting. Extensiile de gene false fir cu fir oferă lungime și grosime genelor proprii și sunt disponibile în diferite lungimi și grosimi.

Extensiile de gene false fir cu fir sunt perfecte pentru uzura de zi cu zi, fiind rezistente la apa si soare, poti face sport la doar cateva zile de la aplicare, insa sunt extrem de potrivite și pentru ocazii speciale. Ele sunt semi-permanente, din par natural, fiecare geana fiind aplicata una câte una peste propriile gene. Cu o îngrijire adecvată ele pot dura foarte mult timp. În mod normal, geana naturala a unei persoane cade la fiecare 60-90 de zile si o noua geana creste imediat. Prin urmare, este necesar să se faca intretinerea extensiilor de gene fir cu fir pentru a inlocui genele căzute. Intretinerea se recomandă a fi facuta la 2 maxim 3 săptămâni, insa acest lucru poate varia de la o persoană la alta in functie de ritmul de cresterea a genelor naturale și modul în care sunt ingrijite extensiile de gene false fir cu fir.

Mai jos gasiti o galerie foto cu extensii de gene false fir cu fir.
extensii de gene false fir cu fir.jpg extensii de gene false fir cu fir 3.jpg extensii de gene false fir cu fir 4.jpg extensii de gene false fir cu fir 5.jpg extensii de gene false fir cu fir 6.jpg extensii de gene false fir cu fir 7.png extensii de gene false fir cu fir 9.jpg extensii de gene false fir cu fir 10.jpg extensii de gene false fir cu fir 12.jpg extensii de gene false fir cu fir 11.jpg extensii de gene false fir cu fir 13.jpg extensii de gene false fir cu fir 14.jpg extensii de gene false fir cu fir 15.jpg extensii de gene false fir cu fir 17.jpg extensii de gene false fir cu fir 16.jpg extensii de gene false fir cu fir 18.jpg extensii de gene false fir cu fir 19.jpg extensii de gene false fir cu fir 20.jpg

Promotii

Vezi toate promotiile


Reduceri & Oferte

Lasa-ne emailul tau si te anuntam cand avem reduceri, promotii sau oferte

Trimite


Contact

Adresa noastra:

Calea 13 Septembrie nr. 133, Bl. T2B
Scara 2, Parter, Ap. 40
Interfon: 40, Sector 5
Bucuresti, Romania

Program:

Luni: 14-20
Marti-Vineri: 10-20
Sambata: 10-16

E-mail:

office@ambra-salon.ro

Parteneri:

Cosmetice Profesionale Esteto.ro

Programeaza-te online pentru promotie

*Numele dvs:
*Telefon:
Email:
*Data:     *Ora: :
Alte observatii:
Trimite
* = campuri obligatorii

Produse cosmetice profesionale online pe Esteto.ro: