Salon unghii false Bucuresti

Cel care a inventat unghiile false (in anul 1954) este un medic stomatolog american, pe nume Fred Slack. Dupa ce i s-a rupt o unghie, el si-a realizat una din acryl, material folosit frecvent in stomatologie si a observat nu numai ca unghia parea naturala, dar si ca a disparut durerea. Asa a ajuns sa patenteze compozitia din acryl pentru aplicarea unghiilor false Patti Nails drept inventia sa.

In urmatorii ani, tot in SUA, a aparut gelul pentru unghii artificiale, care a devenit foarte popular, pentru ca se putea aplica usor acasa si nu necesita prezenta unui specialist. Gelul este mai util in cazul unghiilor mai scurte, iar acryl-ul este recomandat pentru femeile care prefera unghii mai lungi si au o viata activa.

Exista mai multe tipuri de unghii false si patru formate de baza ale acestora - patrat clasic, oval clasic, “pipe” (in traducere din engleza - tub, teava) si stilet (ascutite).

Cele mai utilizate sunt unghiile cu tips, care se lipesc peste cele naturale si raman bine fixate pana la trei saptamani. Unghiile din geluri acrilice au un aspect mai natural si pot avea orice forma si stil dorite.

In cazul celor din acryl, peste unghia naturala se aplica un suport special. Apoi se adauga acryl-ul, in continuarea celei naturale. Acestea rezista si pana la trei luni, insa necesita o intretinere minima la doua saptamani. Exista si unghii artificiale din portelan sau din plastic.

Unghiile artificiale din portelan sunt cele mai rezistente, insa necesita si o ingrijire adecvata la fiecare doua saptamani, prin pilirea stratului superior si adaugarea altuia. Cele din plastic sunt mai des utilizate si pot fi aplicate in orice salon de manichiura, prin atasare peste unghiile naturale, insa rezista cel mult trei saptamani. Lipiciul utilizat pentru aplicarea acestora nu afecteaza sanatatea unghiilor.

In Bucuresti, exista un salon de infrumusetare deosebit, al carui personal este calificat pentru aceste tipuri de operatiuni. Se numeste Ambra si nu numai ca ofera servicii de inalta calitate, produse si consumabile profesionale pentru saloane, ci are si preturi foarte atractive.


Salon unghii false Bucuresti
Salon unghii false Bucuresti
Salon unghii false Bucuresti
Salon unghii false Bucuresti
Salon unghii false Bucuresti
Salon unghii false Bucuresti
Salon unghii false Bucuresti
Salon unghii false Bucuresti
Salon unghii false Bucuresti
Salon unghii false Bucuresti

Promotii

Vezi toate promotiile

Reduceri & Oferte

Lasa-ne emailul tau si te anuntam cand avem reduceri, promotii sau oferte

Trimite

Contact

Adresa noastra:

Calea 13 Septembrie nr. 133, Bl. T2B
Scara 2, Parter, Ap. 40
Interfon: 40, Sector 5
Bucuresti, Romania

Program:

Luni: 14-20
Marti-Vineri: 10-20
Sambata: 10-16

Programari la telefon:

0732.222.095

E-mail:

office@ambra-salon.ro

Parteneri:

Cosmetice Profesionale Esteto.ro

Produse cosmetice profesionale online pe Esteto.ro: