Portofoliu - Tuns & Coafat Special - VIDEO

La salonul Ambra va puteti alege dintr-o gama larga de modele o tunsoare sau o coafura pentru ocazii speciale, de care se ocupa un personal specializat, cu experienta in domeniu. In urma bunelor rezultate pe care le-am obtinut cu ele, utilizam produse Wella, Londa si Goldwell, care, de altfel sunt recomandate si de multi specialisti cunoscuti in bransa.

Suita de operatiuni menite sa va transforme podoaba capilara in ceva la care ati visat incepe cu spalarea delicata a parului, urmata de uscarea acestuia care se realizeaza cu ajutorul unor perii speciale si a unui foen care nu agreseaza firele de par printr-un curent de aer cu temperatura prea mare, caci acestea se pot arde.

Urmeaza procedura de taiere a varfurilor firelor de par, care se despica in timp, sau, la nevoie scurtarea podoabei capilare pentru a-i da o forma speciala. In cazul prezentat in filmul alaturat, pasul urmator a constat in aranjarea efectiva si impletirea parului, care se va transforma intr-o coafura speciala datorita indemanarii specialistului nostru.

Trebuie mentionat faptul ca a fost utilizata o extensie de par de tip mesa clip-on, de mare efect, intrucat are o culoare total opusa parului natural. De asemenea, fixarea unor suvite de par a necesitat cateva cleme. Fixativul are si el un rol foarte important pentru finalizarea coafurii, intrucat ii va conferi acesteia o mai mare rezistenta in timp.
Foto & Video realizat de studio HDFX: www.hdfx.ro; www.showstyle.ro


Tuns & Coafat Special - VIDEO
Tuns & Coafat Special - VIDEO
Tuns & Coafat Special - VIDEO
Tuns & Coafat Special - VIDEO
Tuns & Coafat Special - VIDEO
Tuns & Coafat Special - VIDEO

Promotii

Vezi toate promotiile

Reduceri & Oferte

Lasa-ne emailul tau si te anuntam cand avem reduceri, promotii sau oferte

Trimite

Contact

Adresa noastra:

Calea 13 Septembrie nr. 133, Bl. T2B
Scara 2, Parter, Ap. 40
Interfon: 40, Sector 5
Bucuresti, Romania

Program:

Luni: 14-20
Marti-Vineri: 10-20
Sambata: 10-16

E-mail:

office@ambra-salon.ro

Parteneri:

Cosmetice Profesionale Esteto.ro

Produse cosmetice profesionale online pe Esteto.ro: