Electrostimulare Bucuresti

Specialistii au pus la punct o metoda prin care muschii din anumite zone pot fi stimulati sa se incordeze ritmic, prin electrostimulare, o procedura simpla si nepericuloasa, care utilizeaza curent electric de frecventa joasa si intensitate mica. Primul aparat de slabire pasiva prin intermediul curentului electric de tip Faraday a fost creat inca din anul 1920.

Electrostimularea provoaca un necesar foarte mare de energie in fibrele musculare, energie care se obtine prin arderea grasimilor din zona tratata, exact ca in cazul executarii unor exercitii fizice. Tratamentul este ideal pentru zonele in care exercitiile fizice au efect dupa un timp mai indelungat - cum sunt abdomenul si talia, soldurile, fesele si coapsele, precum si in zona sanilor.

Persoana supusa acestui tratament se asaza intr-un fotoliu special pentru electrostimulare, fiind conectata la niste electrozi, iar o sedinta dureaza cel mult 45 de minute. La inceputul sedintei, se utilizeaza curenti mai mici, apoi intensitatea este crescuta treptat, pentru ca si contractiile sa fie mai puternice.

O astfel de sedinta de electrostimulare este echivalenta cu pana la 8 ore de gimnastica sau de exercitii fizice la sala de forta. Datorita eficientei sporite a tratamentului, efectele se observa rapid.

Totodata, in urma electrostimularii, grasimea dispare cu timpul, iar muschii devin mai tonifiati. Prin electrostimulare, metabolismul se accelereaza, iar circulatia sanguina si oxigenarea zonei tratate se imbunatatesc, ceea ce controleaza si previne inclusiv dizgratioasa celulita.

La inceput, se recomanda cam trei sedinte pe saptamana, urmand ca dupa modelarea corpului sa se execute una la 10 zile, pentru intretinere. Tratamentul este atat de eficient, incat dupa circa 25 de sedinte efectul este echivalent cu cel al unei unei liposuctii.

Printre beneficiile electrostimularii se numara disparitia surplusului de grasime, tonifierea si definirea muschilor, inlaturarea stresulului si a durerilor musculare, precum si recapatarea elasticitatii si aspectului sanatos al epidermei. In plus, electrostimularea contribuie la tratarea artritei, a reumatismului si imbunatateste circulatia sanguina si arderea grasimilor nocive pentru organism, imbunatatind starea generala de sanatate.

Pentru obtinerea unor rezultate mai bune, tratamentul trebuie sustinut si print-o alimentatie corespunzatoare, de tip dieta, si prin consumarea a minimum doi litri de lichide pe zi.

Pentru a scapa de grasimea nedorita sau pentru modelarea corpului prin electrostimulare, va puteti face o programare la salonul de cosmetica Ambra, din Bucuresti, unde veti beneficia de preturi atractive si de experienta unor specialisti.


Electrostimulare Bucuresti
Electrostimulare Bucuresti
Electrostimulare Bucuresti

Promotii

Vezi toate promotiile

Reduceri & Oferte

Lasa-ne emailul tau si te anuntam cand avem reduceri, promotii sau oferte

Trimite

Contact

Adresa noastra:

Calea 13 Septembrie nr. 133, Bl. T2B
Scara 2, Parter, Ap. 40
Interfon: 40, Sector 5
Bucuresti, Romania

Program:

Luni: 14-20
Marti-Vineri: 10-20
Sambata: 10-16

Programari la telefon:

0732.222.095

E-mail:

office@ambra-salon.ro

Parteneri:

Cosmetice Profesionale Esteto.ro

Produse cosmetice profesionale online pe Esteto.ro: