Cat costa un tratament cu keratina braziliana pentru par

Pentru refacerea si indreptarea parului fragil si lipsit de elasticitate sau degradat, specialistii in infrumusetarea si intretinerea podoabei capilare au creat un tratament cu keratina braziliana.

Keratina este o proteina care se afla in mod natural in componenta unghiilor si a firelor de par, carora le confera stralucire. Cu timpul insa, din cauza unor substante chimice aflate in unele produse cosmetice pentru ingrijirea parului, continutul de keratina din firele de par scade sub nivelul minim necesar.

In plus, si razele soarelui sau vantul, poluarea, stresul, alimentatia sau un stil de viata nesanatos pot scadea nivelul de keratina din par. De asemenea, coafarea excesiva a parului poate afecta nivelul de keratina, ceea ce face ca podoaba capilara devina greu de aranjat, iar firele - mai putin elastice.

Pentru a indeparta aceste inconveniente, puteti apela la tratamentul cu keratina braziliana. Keratina se impregneaza la exteriorul, dar si in profunzimea firelor de par, ceea ce face ca parul sa devina mai matasos si mai usor de intretinut. Mai mult, tratamentul cu keratina braziliana are efect un timp destul de lung, intre trei si cinci luni, iar costul nu este prea mare.

In urma tratamentului cu keratina braziliana, parul va rezista mai bine la caldura, la umiditate si la alte conditii meteo mai putin favorabile. Prin excelenta, in urma tratamentului, chiar si parul degradat isi recapata stralucirea, datorita unui puternic efect de hidratare a firelor. Un alt avantaj este ca tratamentul cu keratina braziliana poate fi realizat pentru orice tip de par - drept, ondulat, degradat sau sanatos, cret sau ondulat, natural, vopsit sau decolorat.

Printre beneficiile conferite de tratamentul cu keratina braziliana se numara si intretinerea cu o mai mare usurinta a parului, o mai mare rezistenta la caldura si la umiditate si un plus de stralucire, inclusiv in cazul celui deteriorat.

Pentru un astfel de tratament realizat de profesionisti, puteti apela la salonul de infrumusetare Ambra din Bucuresti, care ofera servicii de calitate, la un pret convenabil. Detalii suplimentare gasiti in paginile site-ului www.ambra-salon.ro.


Cat costa un tratament cu keratina braziliana pentru par
Cat costa un tratament cu keratina braziliana pentru par
Cat costa un tratament cu keratina braziliana pentru par
Cat costa un tratament cu keratina braziliana pentru par

Promotii

Vezi toate promotiile

Reduceri & Oferte

Lasa-ne emailul tau si te anuntam cand avem reduceri, promotii sau oferte

Trimite

Contact

Adresa noastra:

Calea 13 Septembrie nr. 133, Bl. T2B
Scara 2, Parter, Ap. 40
Interfon: 40, Sector 5
Bucuresti, Romania

Program:

Luni: 14-20
Marti-Vineri: 10-20
Sambata: 10-16

Programari la telefon:

0732.222.095

E-mail:

office@ambra-salon.ro

Parteneri:

Cosmetice Profesionale Esteto.ro

Produse cosmetice profesionale online pe Esteto.ro: