Manichiura semipermanenta in Bucuresti

Intrucat tot ceea ce este legat de maini bine ingrijite face o buna impresie, intretinerea si infrumusetarea unghiilor au o mare importanta in societatea secolului al XXI-lea.

Asa cum mainile necesita o buna hidratare pentru ca pielea sa fie catifelata, ingrijirea unghiilor este cruciala pentru imaginea oricarei persoane. Intrucat unghile pot fi asociate cu starea generala de sanatate, aspectul lor neingrijit le lasa celor din jur o impresie intens negativa.

In ultimii ani, au fost la moda unghiile practice si usor de purtat, cu o forma cat mai apropiata de cea naturala. De aceea, multe femei au adoptat unghii nu foarte lungi, patrate si cu colturile rotunjite.

Pe de alta parte, specialistii le recomanda persoanelor foarte active si cu mai putin timp liber sa apeleze la executarea unei manichiuri semipermanente. Astfel se poate face economie de timp, iar refacerea manichiurii nu se va mai face de 2-3 ori pe saptamana. In cazul manichiurii semipermanente, este suficienta o programare la un salon de infrumusetare o data la trei saptamani.
In functie de cat de repede cresc unghiile, va fi necesara o vizita de cateva minute la salon la 10-12 zile, pentru o eventuala completare cu lac de unghii a portiunilor aparute intre timp la baza unghiei.

Datorita materialelor moderne - a unor geluri de ultima generatie, a unor lacuri de unghii revolutionare si a altor substante speciale - saloanele de infrumusetare au oferte tot mai variate si realizeaza manichiuri tot mai durabile in ultimii ani.

Este si cazul salonului de infrumusetare Ambra, din Bucuresti, care beneficiaza de specialisti de valoare si de dotari de ultima ora, cu ajutorul carora puteti obtine servicii de calitate, la preturi excelente.

In general, realizarea unei manichiuri semipermanente dureaza cam o ora si nu are efecte negative asupra unghiei naturale. Pentru acest procedeu are o mare importanta utilizarea unei culori rezistente, care isi pastreaza mai mult timp stralucirea si nu dispare cu usurinta de pe unghii.

Pentru inceput, specialistul va utiliza un produs special care regleaza PH-ul pe suprafata unghiilor, apoi va aplica un gel de baza si culoarea finala a manichiurii (sau culorile). La finalul procedurii de realizare a manichiurii semipermanente se aplica o solutie “top sealer”, care va proteja lacul de unghii.


Manichiura semipermanenta in Bucuresti
Manichiura semipermanenta in Bucuresti
Manichiura semipermanenta in Bucuresti
Manichiura semipermanenta in Bucuresti
Manichiura semipermanenta in Bucuresti
Manichiura semipermanenta in Bucuresti

Promotii

Vezi toate promotiile

Reduceri & Oferte

Lasa-ne emailul tau si te anuntam cand avem reduceri, promotii sau oferte

Trimite

Contact

Adresa noastra:

Calea 13 Septembrie nr. 133, Bl. T2B
Scara 2, Parter, Ap. 40
Interfon: 40, Sector 5
Bucuresti, Romania

Program:

Luni: 14-20
Marti-Vineri: 10-20
Sambata: 10-16

Programari la telefon:

0732.222.095

E-mail:

office@ambra-salon.ro

Parteneri:

Cosmetice Profesionale Esteto.ro

Produse cosmetice profesionale online pe Esteto.ro: