Tratamentul pentru par cu keratina braziliana

Specialistii in infrumusetarea si intretinerea podoabei capilare au pus la punct un tratament special cu keratina, destinat ingrijirii si regenerarii parului fragil si lipsit de elasticitate sau deteriorat.

In mod natural, keratina este un tip de proteina care se afla atat in unghii, cat si in componenta firelor de par, carora le confera stralucire. Insa, din cauza substantelor chimice aflate in componenta unor produse cosmetice destinate podoabei capilare, aceasta proteina poate fi pusa in pericol si nu se mai gaseste in cantitati suficiente in firele de par.

Nivelul de keratina din par poate fi afectat si de unii factori externi - cum ar fi razele soarelui sau vantul - de poluare, de stres sau de alimentatie ori de alte obiceiuri nesanatoase. Inclusiv coafarea parului in exces poate scadea nivelul de keratina, ceea ce face ca podoaba capilara sa-si piarda elasticitatea si sa devina greu de aranjat.

Tocmai de aceea, prin tratamentul cu keratina braziliana se impregneaza acest tip de substanta activa atat la exteriorul, cat si in profunzimea firului de par. In urma tratamentului, parul devine matasos, neted si mai usor de intretinut. Un mare avantaj este ca tratamentul cu keratina braziliana are efect un timp indelungat, de pana la luni de zile.

Prin acest tratament pentru par, parul devine mai rezistent la caldura, la umiditate si la alte conditii meteo nefavorabile. Prin efectul sau intens de hidratare, tratamentul face ca inclusiv parul deteriorat sa-si recapete stralucirea. Mai mult, tratamentul cu keratina braziliana poate fi realizat pe orice tip de par - drept, ondulat sau cret sau natural, degradat sau rezistent, tratat chimic, vopsit sau decolorat.

Tratamentul cu keratina aduce mai multe beneficii, printre care se numara intretinerea cu o mai mare usurinta a parului dupa tratament, o mai mare rezistenta la caldura si la umiditate sau stralucirea plina de naturalete pe care o capata firele de par, datorita unui puternic efect de hidratare, inclusiv in cazul parului deteriorat. In plus, tratamentul cu keratina mentine parul sanatos chiar si dupa ce se curata.

Puteti beneficia de un astfel de tratament la salonul de infrumusetare Ambra din Bucuresti, care ofera servicii de calitate, la preturi atractive.Tratamentul pentru par cu keratina braziliana
Tratamentul pentru par cu keratina braziliana
Tratamentul pentru par cu keratina braziliana
Tratamentul pentru par cu keratina braziliana
Tratamentul pentru par cu keratina braziliana
Tratamentul pentru par cu keratina braziliana

Promotii

Vezi toate promotiile

Reduceri & Oferte

Lasa-ne emailul tau si te anuntam cand avem reduceri, promotii sau oferte

Trimite

Contact

Adresa noastra:

Calea 13 Septembrie nr. 133, Bl. T2B
Scara 2, Parter, Ap. 40
Interfon: 40, Sector 5
Bucuresti, Romania

Program:

Luni: 14-20
Marti-Vineri: 10-20
Sambata: 10-16

Programari la telefon:

0732.222.095

E-mail:

office@ambra-salon.ro

Parteneri:

Cosmetice Profesionale Esteto.ro

Produse cosmetice profesionale online pe Esteto.ro: